söndag 12 december 2010

Julklappar & Gårdsbutik

Nu är det sista julklapparna avklarade och det känns väldigt skönt! Gjorde ett besök på gårdsbutiken L Home utanför Varberg och jag förstår inte varför jag inte varit här tidigare, har ju ändå varit öppen i 3år! En kompis rekommenderade den för ett bra tag sedan men det har inte blivit innan idag. Johans första kommentar var att här kan ju du gå hur länge som helst!!! Och han hade rätt, fick gå runt flera gånger för att upptäcka nya saker.

Har ni inte varit där så åk dit och speciellt nu i juletid!
Mycket fina saker, bra service och paketen blev väldigt fint inslagna!




Vi tog sen en tur på stan och gjorde de sista julklappsinköpen och njöt av en god lunch! Var även och kikade på ett ev. nytt objektiv till kameran, kollade på ett från Sigma eller ett från Tameron. Men vi får fundera på detta och kanske se vad tomten kommer med!

Nu ikväll har jag & mammsen varit i kyrkan och fått en härlig dos av julmusik! Underbar barnkör, kyrkokören, gospelkör & Luciatåg i en fullsatt kyrka.

Veckan som kommer bjuder på Utvecklingssamtal för Olivia, simning, jobb i dagarna 4, julavslutning på jobbet, julklappsspel & badning i tunna mm. Känns som en riktigt härlig vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar