onsdag 14 oktober 2015

Pelargoner och Myrten inplockade

Nu är både pelargoner och Myrten inplockade för vintern och jag hoppas de överlever. Våra olivträd har redan fått flytta in hos svägerskan men nu är det dags för allting annat.
Det är första gången jag ska vinterförvara myrten så det blir ju lite extra spännande.







En  till pallkrage har jag fått plats med nu när vi tog bort våra två kallkomposter. En varmkompost är placerad där istället och det får bli mera grönsaker till nästa säsong i den nya pallkragen.

Har denna sommaren planterat lite mera murgröna runt om i trädgården. Både som tänkta marktäckare i rabatter och sen vid ett träd för att den ska slinga sig uppåt och även vid den nya spaljén som Johan tillverkade för några veckor sedan. Tycker det är så viktigt att tänka vintergrönt och att trädgården skall vara fin även de kalla månaderna. Nu blir det till att fixa med framsidan och vår entré så det blir höstfint.

Jobbdag med en massa möten har det varit idag och det var skönt att följa med Olivia till simhallen och simma medans hon var på simskolan och bara rensa hjärnan. Imorgon blir det sista jobbdagen för veckan och det känns helt okej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar