söndag 7 juli 2013

Firat

Skön känsla som infinner sig i kroppen denna lediga, soliga och härliga söndag. Ikväll firade vi till det med egen mojito och rött vin till kvällsmaten. Firat både mannens semester, vansbrosimningen och att det äntligen är SOMMAR!



Bra start på dagen med power walk innan frukosten för mig och sen har vi varit hemma hela dagen och fixat ute i trädgården.

Helgens "mission" vara ju att göra vår tredje tävling i tjejklassikern 2013. Jag och svägerskan stack i fredags morse upp till Vansbro. Drygt 46 mil att köra, enkel resa så lite drygt var det att köra bara för att simma 1000 meter.

Vi var med och såg starten klockan 11.00 på lördagen för eliten och när de hade simmat iväg var det dags för oss att göra oss i ordning. Dra på den något tajta våtdräkten, var inte det lättaste när man själv började bli lite svettig i solskenet. Strax innan vår start var det uppvärmning, på land och när det var genomförd var det bara skönt att få slänga sig i vattnet och svalka sig. Temperaturen låg på 16 grader och det gick jättebra att simma. Hade inte ont av att det var varken kallt i vattnet eller strömt utan det vara bara att simma på. 26.55 simmade jag i mål på! Tjoho nu är tredje och näst sista medaljen i hamn, bara en tävling kvar!!!  (Om man inte räknar med att vi är anmälda till tjejvasan 2014 igen då)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar