fredag 18 september 2015

Fotoutmaning denna veckan - Frukt

Fredag igen och dags för fotoutmaning hos Malin på Fröken Foto denna vecka är det Frukt. Vårt gamla plommonträd "Victoria" i trädgården bjuder generöst på en massa plommon i år som börjar bli klara nu.

På våra äppelträd blir det inte mycket av men desto mera på plommonträdet. Tur att vi alla i familjen gillar dom. In här på Malins blogg och kolla in mera foton på temat.




Fredag igen och det gamla vanliga måste göras som städning och tvättning. Men efter det får det bli lite fix med vår husvagn som rullade in hos oss i går kväll. Vi har letat ett bra tag och för en vecka sedan dök den upp på Blocket och nu efter fukttest så blev den vår. Ser fram emot nästa campingsäsong och jag har ju såklart redan börjar fundera på rutt.

16 kommentarer:

  1. Lustigt hur mycket man äter med ögat, era plommon ser ut som karameller i skålen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så, nyttigt godis:)
      Kram Martina

      Radera
  2. Det är häftigt hur mycket man äter med ögat, era plommon ser ut som karameller i skålen.

    SvaraRadera
  3. ÅH så gott med plommon,,,men man får akta sig så man inte äter för många :-) Det kan bli livat i magen då.....Äpplen är det dåligt med på träden här också

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha! Japp hos lilleman i huset märks det att han äter lite för många:) Trist med äpplena men bara att gilla läget!
      Kram Martina

      Radera
  4. Plommon är så gott och fanns med i min tolkning med. Riktigt snyggt med de lila plommonen i skålen med samma nyans. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp nu har jag spanat in din tolkning också:)
      Trevlig Helg!
      Kram Martina

      Radera
  5. Har samma plommon i vårt träd. Dock har vi inte fått alls så mycket som vi brukar. Men kanske nästa år blir det fler. Ha en fin kväll Kram Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å jag hoppas vårt träd inte faller ihop av all frukt i år men det kan ju som sagt variera mycket från år till år:)
      Trevlig Helg!
      Kram Martina

      Radera
  6. Just Viktoriaplommon är SÅ goda! Och vackra, fin tolkning av frukt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är dom:) Tackar!
      Trevlig Helg!
      Kram Martina

      Radera
  7. Plommon plommon, vi tog bort vårt fina plommonträd. Husvagn, så mysigt, den får du visa lite. vi har oxå en husvagn. Lycka till med den

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska bli spännande att ha egen husvagn! Hoppas vi hinner med en liten tripp nu i höst innan den ska vinterförvaras! Ska såklart visa lite bilder på den längre fram! Tips om fina campingar kanske?
      Kram Martina

      Radera
    2. Finns lite varsom. Helt beroende på vad man är ute efter. Googla. Vi brukar letaefter ett resmål, något att besöka och undersöka och sen letar vi camping i området. Vi har ju även dragit till Italien mm. Ljuvligt liv.

      Radera
  8. Jag älskar svenska plommon, men inte de där korgarna som mannen envisas med att köpa med möka plommon. Dina påminner om min barndom :)
    kram kram Malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det skall vara den sorten vi har eller de gula, minns jag inte namnet på men finns i mina föräldrars trädgård. Annars kan det vara.
      Ha en fin helg Malin!
      Kram Martina

      Radera