torsdag 9 augusti 2012

Första plats med vårt lekstugebygge

Jisses vad glada vi blev när det damp ner ett mail från byggla.se där de skrev att vi vunnit första priset i den lekstugetävling de har haft nu under sommaren.

Jag skev här på bloggen tidigt i somras om att vi skulle bygga lekstuga och blev då tipsad om att delta i tävligen och sagt och gjort gjorde vi det. Så kul att vi vann även om vi inte är helt klara med stugan.


Sommarens stora lekstugetävling är nu avslutad. Många barn har nu fått ett eget hus att leka i, många föräldrar har slitit för att bygga det bästa åt sina barn och det är nu även dags att kora vinnare i tävlingen.


Bygglas jury har sammanträtt och enats om en vinnare. Motiveringen lyder som följer:

I det vinnande projektet får vi följa ett välordnat och strukturerat bygge där planering och framförhållning visar sig bli nyckeln till ett gott resultat. Byggarna visar att modulerat byggande är smart och praktiskt, inte bara när det gäller färdigköpta moduler utan även vid eget bygge med lösvirke. Även om juryn hade önskat mer utförliga beskrivningar visar tydliga bilder ändå vilka tillvägagångssätt som valts. Resultatet vid tidpunkt för tävlingens slut är en gedigen lekstuga med stor potential.

Och vinnaren är….

Lekstuga på Västkusten

Ett stort grattis och ett presentkort på 5.000 kr på Byggmax går till Martina och hennes byggteam. De belönas även med varsin Byggla-t-shirt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar