söndag 24 maj 2015

Lite tankar på lupiner

Hade mina förhoppningar på att vi skulle kunna ha några större vaser i bygdegården med lupiner men det ser svårt ut denna kalla majmånad. Förra året plockade jag in denna fina bukett men i år har de inte ens slagit ut ännu.


Nu har jag bara två dagar kvar att jobba innan det vankas SEMESTER!

lördag 23 maj 2015

Snart kommer sommarvärmen

Nu är det bara en vecka kvar till det är bröllop. Så jäkla roligt det ska bli... Det är så härligt att allt planerande, fixande och grejande nu äntligen börjar falla på plats inför den stora dagen.

Vi har ju en fantastisk toastmadame och toastmaster så vi vet att allt kommer bli supberbra eftersom det är dom som håller i taktpinnarna under kvällen!

 Denna helg är barnen i Falkenberg hos Johans bror med fru så vi kan få fixa i lugn och ro här hemma.

 Och snart är det resa på gång och det verkar vara ett kanonhotell så jag tror vi alla fyra kommer vara riktigt nöjda. Efter denna, något kalla maj månad känns det bra att det snart är baddax.



lördag 9 maj 2015

Bröllopsmagasinet

Nu är nog sista bröllopstidningen inköpt för ett bra tag. Nästa får bli när det är dax för barnen att gifta sig, om de nu gör det!

Det har ju blivit några tidningar genom åren både för att spana inspiration när jag var tärna för 10 år sedan och så nu när det är dags för mitt bröllop. Har fått förfrågan att själv vara med i tidningen om vårt bröllop så vi får se vad som händer. Känns otroligt spännande! Och nu är det bara 3 veckor kvar!

 



fredag 8 maj 2015

Fotoutmaning - Minne

Denna fredag är jag med, fotoutmaning hos Fröken Foto och idag är det Minne. Jag bjuder på ett semesterminne från vackra, underbara Gotland. Sommaren 2012 och Vilmer var bara 3 månader drog vi till Gotland. Så härliga dagar vi hade där. Det hade varit en hektisk sommar så det var så skönt att bara komma iväg med familjen och vilken ö det är.

Kommer definitivt bli fler resor hit för det finns ju så mycket att se och uppleva för alla åldrar.







Vi bodde precis innanför ringmuren, mitt i Visby på ett hotell och det blev besök på Krysmyntagården, Kneippbyn, Skulpturfabriken och en massa annat!
Inlägg från semestern hittar du här

torsdag 7 maj 2015

Bröllopsplanering

Nu när det är hemmadagar för barnen med deras vattenkoppor så försöker jag bocka av några bröllopspunkter också. Häromdagen blev brudbukett och alla blommor till brudföljet beställda här i Veddige. Festprogrammet börjar i stort sett bli klart.

Igår var Johan hemma med barnen och efter jobbet fick jag lämnat in brudklänningen för lite justering. Köpt underkläder, gästbok, extraskor till mig och fina skor till Olivia.

Det blev kvällsmat med Sara igår och då blev det mycket bröllopsbabbel. Kul att lufta en massa idéer och vi hade nog kunnat sitta kvar halva natten och snacka.

Nu klurar jag vidare på det här med bordsdekorering och pioner och rosor kommer det ju såklart att vara. Dukningen här nedan var enkel och väldigt fin, hittade den här

 


Pioner i rosa är ju såklart en favorit!

måndag 4 maj 2015

Vilken helg

Svensexa för mannen i fredags och sen möhippa för mig i lördags... Igår fick vi firat våra födelsedagsbarn och trotsat både vattenkoppor och feber!

En helg med extra allt!
Vilken härlig dag, kväll och natt!           Helt i min smak! Härliga vänner som planerat så bra, en dag jag kommer leva på LÄNGE💕