måndag 27 april 2015

Årets första...

...rabarberpaj på trädgårdens egna rabarber. Det är grejer det!!!
Kunde inte låta bli att göra paj nu när jag och barnen var lediga idag. Fint väder och en massa utelek för busarna.

Lille Vilmer lyckade klämma sin lilla tå i vår ytterdörr så den blev blålila och han har bara velat gå runt i sina stövlar efter det. Stackarn!

Det är inga svåra läggningar vi har nu för tiden då båda barnen är så trötta att de gärna lägger sig runt 19.30. Härligt med frisk luft och massa utelek.

Jag fick tagit mig i kragen och kört 30 minuter löpning med intervaller nu ikväll. Härligt att det finns en massa smarta appar som man kan använda till detta.

I morgon blir det jobb och sen möte på vårt systerhotell i Göteborg så det blir en spännande dag och vilodag från löpningen.

söndag 26 april 2015

Jag handlar hos Refunder

Tycker det är otroligt smidigt med att handla på nätet. Både kläder till mig själv och barnen. Nu har jag börjat använda mig av Refunder. Vilket gör att jag får pengar tillbaka när jag handlar i butikerna som är med i Refunder. Det är över 350 butiker som är anslutna.

 Vill du också testa så kan du använda dig av min länk här: http://www.refunder.se/bjud-in/552ac92259622

På tok för snart är det dags för Vårruset med jobbet. 5 maj är vi ett gäng tjejer som springer detta lopp i Halmstad. Idag stack jag ut på en runda på förmiddagen och det blev 4,2 km på vår slinga.
Nu får det bli intervaller i veckan och för att få lite mera motivation beställde jag löparboken som snart dimper ner här hemma.



Denna vita snygging från String kommer snart att hänga i mitt kök! 





lördag 25 april 2015

Hemmadag

Mannen har jouren denna veckan och har åkt på jobb hela långa dagen. 

På förmiddagen hade vi lekbesök av Olivias kompis Esther och lillasyster och mamma så då blev det både utelek och innelek. 

Vilmer fyllde 3 år igår och vi firade honom lite här hemma. Han gillade sin balanscykel och har testkört den på altanen idag!





onsdag 22 april 2015

Trädgårdsplaner

Efter 8 timmar på kontoret var det en härlig känsla att smita ut i vårvärmen. Tog en sväng förbi Blomsterlandet på hemvägen och vips hade jag bilen lastad med allt möjligt roligt!



En till klätterhortensia som ska stå i kruka på altanen. Två spireor som jag på sikt ska forma till klot i dammrabatten och så lite annat.

söndag 19 april 2015

Mitt lilla hjärta fyller 6 år idag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Olivias födelsedag Hurra Hurra Hurra!

Det blev frukost på sängen och paket och sång för vår lilla busloppa. Sen har det varit barnkalas med kompisarna och en massa lek både inne och ute och kvällen avslutades med premiär på fotbollslekis här i byn.

Kan säga att det var en tjej som somnade väldigt lätt nu ikväll!





Jisses vad åren går fort, redan 6 år och om några månader väntar skolan på henne.

Det har varit en intensiv helg med fotografbesök igår och en massa planerande av det. Ska visa lite bilder senare i veckan som duktiga fotograf Malin tog på oss här hemma. Kommer bli så bra och vårt val av fotograf känns så bra i hjärtat.

I går kväll var det fest och klackarna i taket. Våra vänner som fyllt 40 år hade 2*40 års kalas med middag och band i Aranäsgården och det blev lite slirigt men jisses vad kul det var.


tisdag 14 april 2015

Tyskland tur och retur över dagen

Klockan ringde mitt i natten och det var bara att snabbt gå upp och packa ner lite färdkost innan jag och mannen satte kurs mot Putgarden i Tyskland.

En liten inköparens inför vårt kommande bröllop! 



söndag 12 april 2015

Vilken helg vi haft- Mat & Dryckeshelg

Så häftig känsla att ha genomfört denna helg på jobbet som blev en riktig succé. Många månaders planerande och en del nervositet över att allt ska bli så bra som möjligt! Vi lyckades verkligen, vilket gäng vi är!!

Carl-Jan Grankvist, Sigrid Barany och Gustav Trägårdh var våra inbjudna gäster och dom ihop var en riktigt bra kombination!

Lycka!





fredag 3 april 2015

Redan fredag och ny fotoutmaning

Galet att det redan är fredag igen och långfredag och allt. Hos Malin med bloggen Fröken Foto är det dags för ny fotoutmaning och idag är det gul som är temat. Påsktider som det är så passar det bra med påskliljor. De ute i trädgården har nu lagom slagit ut och vi har planterat påskliljor både här och var. Både vid entrén och sen på altanen och de lyser upp fint.

Nu är det lite packning och fix inför en liten utflykt....Mannen fyller nämligen 40 år imorgon och det måste ju firas!

GLAD PÅSK!