torsdag 26 februari 2015

Mat & Dryckes- helg på hotellet

Så otroligt roligt att kunna presentera denna kommande aktivitetshelg på min fina arbetsplats.
Tre fantastiska personer kommer att besöka oss och dela med sig av sin mat och dryckeskonst. Ser fram emot att få träffa Sigrid Bárány, Gustav Trägårdh och inte minst Carl-Jan Granqvist.


Boka in denna helg i kalendern och läs mer på hotellet hemsida här


tisdag 24 februari 2015

Skönt att vara hemma igen

Blev inlagd med lille gossen igår då han hade 40 grader feber, nesselutslag på hela kroppen och en crp på 250 och han var väldigt matt.

Men ett dygn senare efter både antibiotika och dropp i natt är han sig lik igen. Lunginflammation har han så nu blir det en väldigt lugn vecka här hemma.

Härliga sjuksköterskor och duktiga läkare på barnavdelningen här i Varberg ❤️

söndag 22 februari 2015

Idag har det allt varit lite vår i luften

Vår lille prins vaknade med hög feber i morse och han har varit väldigt trött hela dagen. Stackarn!

Vi har röjt bland barnens alla leksaker och röjt upp och röjt ut och fått mera ordning på barnens rum. Olivia har varit hos en kompis och lekt hela eftermiddagen och jag har tillbringat en stund ute i trädgården. Jippi!

Det händer mycket där ute i trädgården. Snödroppar som börjat blomma, tulpanlökar som börjar komma upp på flera ställen. Vår entré är ju så himla tråkig och bara skriker efter nytt. Så jag får försöka hålla mig någon vecka till innan det är dags att vårfixa där.






Pelagonerna som jag har här hemma har idag kommit i ny jord och väckts från sin vintervila.

lördag 21 februari 2015

Kvällens dessert - Hallonpannacotta

Inga större planer i helgen utan bara vara hemma och småfixa lite. Mannen har jobbat några timmar idag och jag och barnen har bland annat fixat dessert nu till kvällen. Hallonpannacotta med vit choklad till står i kylen och gottar till sig.




fredag 20 februari 2015

Fotoutmaning- Mitt val av dryck

Inse att jag inte bloggat på länngggeeee...... och jag kör samma status som senaste inlägget. VAB halvdag. Nu är det Vilmer som har fått feber och är hostig. Jag är hemma nu på förmiddagen och Johan kommer hem till lunch så jag kan jag komma till kontoret några timmar i eftermiddag.

Denna veckan på Fröken Fotos fotoutmaning är det "Mitt val av dryck" och vad passar inte bättre än foton på kaffe. Det blir ju några koppar på en dag...