söndag 17 augusti 2014

Tur vi tillbringade gårdagen utomhus

Igår hade vi utefix och vi fick klippt gräset och trimmat, tur var väl det för idag har regnet bara öst ner över oss. Så idag har det blivit en massa röj inne. Jag har gått igenom min och barnens garderober. Sorterat , lämnat till insamling och lagt ut lite på tradera.

Vår dubbelvagn är finputsad och hamnat på blocket så får vi hoppas på att den snart får en ny ägare. Skönt att få rensat ut på lite bröte som man inte använder.

Igår tog vi en lång cykelrunda, den första riktiga rundan för Olivia. Vi cyklade allihopa och det blev faktiskt en sväng förbi mormor. Hon skötte sig fantastiska bra så det gick över förväntan.





torsdag 14 augusti 2014

Trädgården växer med nya rabatter

En trädgård blir aldrig färdig...det uttrycket har man ju hört och visst är det så. Kommer ju hela tiden på fler idéer och tankar som jag vill skapa vidare på i vår trädgård.

I måndagskväll efter en härlig vistelse med spa satte vi igång med grävandet av det som ska bli en ny rabatt. Vattenslangen kom fram och vi testade oss fram med hur den nya kanten skulle se ut. Ville så gärna få till en rundel och nu så är det klart. Nu blir det till att invänta utförsäljningen i trädgårdshandeln för lite höstplantering.




måndag 11 augusti 2014

Finaste Art Garden Spa i Göteborg

Å vilken skön övernattning jag och barndomsvännerna haft på Art Garden spa i Göteborg, som vi kunnat tanka massa god energi. Riktigt skönt med spa, inte mycket folk och en riktig god middag ute på verandan i kvällssolen. Perfekt avslutning på Marie-Louises västkustvistelse då hos tog bussen till Jönköping idag för att sen imorgon åka vidare hemåt Stockholm.







Tack fina vänner för denna mysiga helg!

lördag 9 augusti 2014

Utflykt till Strömma Farmlodge

Massa bilder har cirkulerats på Instagram från besökare på Strömma Farmlodge, utanför Varberg och Tvååker och idag blev det en tur dit för mig, Olivia och vännerna Maria och Marie-Louise. Fika i det gröna och en massa härligt tjöt och sen gick vi runt och bara spanade och fotade.

Har ni vägarna förbi är det väl värt ett fikastopp!






måndag 4 augusti 2014

Efterlängtad ledig dag

Sovmorgon till klockan 9 vilket var välbehövligt för oss alla 3 idag. Inget jobb utan bara vara hemma med mina busar idag...SKÖNT!

Märks att det är augusti, en del krukor med sommarblommor som vi har i trädgården är trötta och helt överblommade. Ska nog försöka ta och göra ett ryck med detta under dagen. Vår fina gräsmatta har fått en hel del fläckar som dött och som fåglarna varit och ryckt i... Det är de här jäkla pingborrarna som äter upp rötterna på gräset.