söndag 29 juni 2014

Stockholm, del 3 med Zetas Trädgård

Hon är duktig den där Victoria Skoglund och såklart hennes personal på Zetas Trädgård utanför Stockholm. Jag, Olivia och Marie-Louise åkte dit i fredags förmiddag och njöt av en fika och fick en massa härlig trädgårdsinspiration. En glasmobil och några söta små vaser fick följa med hem.












Stockholm, del 2

Det blir mycket promenader under en vistelse här i stora staden.  Vi kollade på vaktavlösningen på slottet och jag passade också på att besöka storkyrkan som ligger bredvid slottet. Vilken mäktig kyrka.

Det blev fika i gamla stan och sen tog vi oss en biltur ut till Haga. Kul att veta var det ligger men man såg inte mycket av Haga slott tyvärr.









lördag 28 juni 2014

Stockholm, del 1

Haft några riktigt härliga dagar i Stockholm med familjen. Vi startade semestern med en Cinderella-kryssning till Mariehamn på Åland.

 Det har blivit besök på Junibacken och Skansen och vi var med om årets allsångspremiär med Petra Marklund som programledare. En solig dag och kväll som var riktigt lyckad. Stockholm är jättevackert och vi har bott riktigt bra på familjevänliga Scandic Park, på Karlavägen.













lördag 21 juni 2014

Midsommartjej

Det är inte alltid som denna lilla dam vill vara med på foto men ibland så har jag tur! Igår blev det midsommarfirande i Frillesås hos goda vänner och det blev en massa lek för barnen.

Idag startade jag dagen med en skön pw på vår fina slinga. Riktigt skön start på dagen.




måndag 16 juni 2014

Snart blir det ett besök på Zetas Trädgård

Om en vecka är vi i Stockholm och då står ett besök på Zetas Hadelsträdgård på att göra listan. Blev helt förälskad i den i höstas då jag och två barndomsvänner gjorde ett stop där. Följer duktiga ägarinnan Victoria Skoglund på instagram och hon bjuder på så mycket  fin inspiration.




Här hemma har min första semesterdag avverkats och det har blivit en kort sväng på förskolan för att ha båda barnens utvecklingssamtal. Härligt att höra om barnens utveckling och hur pedagogerna uppfattar dem tillsammans med de andra barnen och man blir så jäkla stolt över de små liven!

Sen har det blivit lek i trädgården och en sväng på lekplatsen och det avslutades med grill här hemma på altanen.  När barnen somnade nu ikväll satte jag mig vid datorn för att ta tag i redigeringen av bröllopsbilderna från förra helgen. Massa kort att gå igenom och spara ner till brudparet.

torsdag 12 juni 2014

Jordgubbar och vit vallmo

Det växer så in i bänken överallt och vi har smakat på våra egna jordgubbar nu....gott! Nu är det sommar!
I höstas satte jag två vita jättevallmo i trädgården och nu har det kommit 3 stora fina blommor. Underbart är kort så det gäller att njuta av dem.





Underbart med ledig dag och nu är det bara en endaste dag kvar att jobba innan semestern väntar! Tjoho!

onsdag 11 juni 2014

Första näckrosen,massa rosor och taklök

Är riktigt nöjd med vår trädgård, speciellt denna tiden när allt är frodigt men det finns alltid tankar som vad vi skulle kunna hitta på mera. Vi får se vad det kan bli i sommar eller höst.

 Det har varit intensiva dagar på jobbet för att få klart allt innan semestern och idag har vi haft säljutbildning. Mycket givande och en inspirerande dag. Nu har jag och barnen en ledig dag imorgon och sen kör jag sista jobbdagen på fredag innan lite festligheter med goda vänner väntar.

Första näckrosen i vår damm för i år.







söndag 8 juni 2014

Gårdagens vackra bröllop i Landa Kyrka

Har en massa härliga kort i kameran från gårdagens fina bröllop. Herr och Fru Axelsson vigdes i Landa Kyrka, utanför Frillesås. Jag och Johan hade fått den stora äran att vara värdpar på denna bröllopsdag och fest.

Vilken härlig helg det varit med dukning och piffning i festlokalen och sen när massa vänner slöt upp på fredagskvällen och gjorde äreporten till brudparet.

Klockan 15.00 gjorde brudparet sin entré i kyrkan och blev man och hustru.

Kärlek, Lycka och Glädje