onsdag 29 januari 2014

Ny skidresa redan inbokad

Hinner knappt komma hem från semestern förrän det dök upp ett mail om att stugorna för nästa år släpps och med rabatt. Så vi slog till, hade ju siktat in oss på några stugor som ligger nästan i backen också i Lindvallen. Samma område som vi bodde på nu i år men ännu närmare skidskolan och liften och den lift som hade öppet fram till 18.00 varje dag.  Att det är lördag - lördag passade oss perfekt och det var betydligt skönare att åka då än söndag-söndag som vi gjort tidigare.

Här kommer lite fler bilder från vår senaste skidtripp!




tisdag 28 januari 2014

Snöskottning, fotografering och en massa bus

Jag har fått god hjälp av Olivia med snöskottningen idag. Lycka för barnen är ju att denna snö som kommit har fått ligga nu ett tag och jag hoppas att den blir kvar här ett tag till för det blir ju så mycket ljusare och finare ute.

Mitt stora 

Skön ledig tisdag

Jobbhelgen är över och det var väldigt skönt att få slippa vakna till väckarklockan i morse. Idag myser vi omkring här hemma i myskläder och bara tar det lugnt. Något snoriga är vi allihopa men hoppas att det inte blir värre bara.

För min del på jobbet är det en hel del planering inför nästa helg, arrangerar en Må bra-Helg på min fina arbetsplats tillsammans med Annika Sjöö och Åse Falkman Fredriksson. Kommer bli en kanonhelg, känns lite overkligt att det är nu det gäller, har ju planerat denna helgen sen tidigt i somras, när jag fortfarande var mammaledig.



söndag 19 januari 2014

Vårt bygge av lekstuga



Får ofta frågor och mail om vårt bygge av lekstuga och tänkte passa på att lägga upp länken till vår "byggdagbok" via byggla och Byggmax. Där vi kammade hem vinsten i Sveriges Lekstugebygge 2012.

Både barnen älskar sin lekstuga och jag är så nöjd med att vi byggde den med ingången på långsidan och med den lilla verandan.

http://www.byggla.se/Projekt/Lekstuga-pa-Vastkusten/?category=166

Lycka till alla er som är i startgroparna på att bygga barnens drömhus! Det går självklart bra att maila mig om ni har fler frågor om byggandet.

torsdag 16 januari 2014

Förmiddag i backen och Afterski

Jag och Kicki körde förmiddagspasset i backen idag, har inte varit med om så mycket nysnö i backen tidigare! Känns inte som jag kunnat slipa på min skidteknik detta året ytan det har mest varit till att köra i puderbackar!

Olivia var med på skidskolan själv idag så lite framåt går det...pappa slapp idag!

Nu i eftermiddag tog vi alla bussen till Högfjällshotellet för Afterski med Haaks, kan undra hur många gånger vi sett dem nu:)



onsdag 15 januari 2014

Lite blandat från Lindvallen

Runt 12 minus har det legat på idag och snöat en hel del. Olivia spenderade förmiddagen på skidskolan och idag fick Johan rycka in då hon vägrade vara med om inte pappsen var med.  

Både jag och Johan har åkt med henne nu i eftermiddag och det gick bra så vi hoppas det går bättre imorgon!



söndag 12 januari 2014

Lindvallen

Anlände till ett snöigt Lindvallen, Sälen igår eftermiddag. Resan gick väldigt bra med film på dvden, lite godis, leksaker och Olivias klisterböcker.

Idag är premiäråken gjorda, rekat för morgondagens skidskola mm. Vi bor jäkligt nära liften i en 8-bäddars stuga.



lördag 4 januari 2014

I morgon får julpyntet återgå till kartongerna

Tycker det är rätt skönt att ha kvar julpyntet en bit in i januari. En del är väldigt snabba att plocka bort julen men jag känner att det är så mycket fix hit och dit innan jul så när väl julen är över är det skönt att bara få vara och njuta av hemmet och inte behöva börja greja igen.

 Men i morgon måste jag börja plocka bort det eftersom vi åker bort om en vecka.


Igår hade jag en riktigt mysig tjejträff här och provade två nya recept som blev väldigt lyckade. Det blev lite sovmorgon i morse innan jag hämtade lilleman som sovit över hos mormor och morfar.