söndag 29 april 2012

Ibland blir det inte som man tänkt sig!

Vår lille kille föddes i tisdagskväll och han är så underbart fin. Väldigt snabb förlossning och vi var alla förvånade över hur fort det gick.

Nu befinner vi oss på Neonatal avdelningen i Halmstad då han fick problem med andningen i torsdags och inte så konstigt då han faktiskt kom 5 veckor för tidigt!

Här har vi det gott och all personal är fantastisk. Det som är jobbigast är att vara ifrån Olivia men jag vet att hon har det bra hos mormor & morfar och idag är Johan hemma hos henne.

Vi tar en dag i taget och njuter med lilleman!

måndag 23 april 2012

I väntan på bebis

Är inskriven på förlossningen sen igår morse då vattnet gick och eftersom det är fem veckor innan BF så får jag inte åka hem!!!!

Så här är vi nu utan minsta värkar och penicillin var sjätte timma!!!!

Återkommer när bebis kommit ut!


torsdag 19 april 2012

Mitt ♥ är 3 år!

Olivia väcktes med sång & paket tidigt i morse och jag tror aldrig hon har vaknat till så snabbt som idag!
Sen blev det iväg till hennes förskola då både jag & Johan skulle jobba. Det hade sjungit & hurrat för henne även där!

Tänk att det redan är 3 år sedan vår lilla snutta kom till världen!
Farmor & Farfar, Mormor & Morfar kom förbi på eftermiddagsfika & lite kvällsmat och det har blivit en hel del paket med både grävmaskin, skottkärra och en egen dator!

Imorgon får vi besök av 2 busungar som ska sova över här och det kan ju bli livat, bäst att ta en tidig sänggång ikväll!

onsdag 18 april 2012

Gotland inbokat i sommar

Tanken var först att spendera sommaren hemma med familjen men så dök det upp ett erbjudande som inte gick att missa! Har länge velat åka till Gotland så i augusti far vi dit!
Tror besöket blir mysigt både för liten som för stor. Olivia kommer ju såklart gilla Kneippbyn & Villerkulla. Och själv ser jag fram emot att strosa runt i Visby, köra runt och titta in de vackra vyerna, äta gott och bara mysa.

Idag har jag & Olivia varit ledig och ett tandläkarbesök stod på kalendern tidigt i morse så snälla morfar kom över och åt frukost & var hos Olivia. Har också hunnit med ett besök på MVC för att kolla så bebisen i magen mår fint. Hjärtljuden för dagen låg runt 135 och mina värden var toppen.

Nu rustar vi lite för morgondagens födelsedagsfika. Vårt lilla hjärta fyller ju 3år imorgon!

tisdag 10 april 2012

Nyplanterad häck- Vintergrön Liguster

Påskhelgen är över och jag och Olivia njuter av en sista ledig dag! Det har varit regn både idag och igår och det får allt bli en massa innemys idag. Igår gjorde vi Ikea, Mediamarkt och Jula och vi fick tag på några tänkta saker till huset, dock hade de ju inte allt hemma på Ikea som vi velat ha men men!

Det blev häckplantering på självaste påskafton och vi fick riktigt god hjälp av min mor & far. Så nu börjar vår entrésida arta sig. Vintergrön liguster blev det och plantorna vi satte var 50-80cm höga. Men sen var det bara att klippa ner dem till 15cm. Så nu hoppas vi den tar sig och blir tät och fin.


Påskaftonskvällen spenderades i Vessigebro hos goda vänner med god mat och mycket trevligt snack. Kul att se deras nya hus och hur fint de hade fått det. Tack Anne & Anders för en mysig kväll!

torsdag 5 april 2012

Liten påskkärring

Nu kör vi påskledighet i flera dagar och det är så skönt! Olivia var påskkärring på förskolan häromdagen då de hade sin påskfest. Väldigt roligt att få en massa prickar i ansiktet!! Mitt hjärta!

Här hemma kör vi lite hemmastäd nu på förmiddagen och snälla mormor bjuder oss på lunch idag!
GLAD PÅSK!

söndag 1 april 2012

1 April

Odlingsvitrinet är strax klart och till nästa helg hoppas jag det kommer på plats på balkongen...bara vädret är med oss! Idag har vi beställt en massa häckplantor på Träslövs Trädgård och vi ska hämta dem på torsdag så det känns som om påsken är räddad. Valet föll på Vintergrön liguster och vi kommer ha den intill gatan som en låg häck.

Annars har det blivit lite födelsedagsshopping åt mannen då han fyller år nu i veckan och vi har planterat och klippt lite prydnadsgräs här hemma i trädgården.
Fick Olivias kusin på besök igår eftermiddag och de hade mycket lek och stoj tillsammans innan det var dax för sängen. Söta tjejer med samma, lika prinsessor på sina nattlinnen.
Det var dock inte helt enkelt att lägga dessa små envisa treåringar men efter många turer så sov de.

Nu väntar en kort jobbvecka och ett försök med att ta Olivia till frisören. Lite födelsedagsfirande av mannen och sen påskfirande och en massa ledighet!
Tjoho!